Sandberg Explorer på turné i Danmark i Januar ’13

Thomas har netop afsluttet en 3 ugers turné i Danmark med Sandberg Explorer – i alt 28 koncerter.
Turnéen startede på Samsø og gik derefter til Ry, Galten og Sønderborg i den første uge.
I anden uge gik turen til Københavnsområdet, hvor skoler i Hvidovre, Greve og Gentofte hørte koncerten.
I sidste uge var basen Haderslev og koncerterne foregik blandt andet i Vojens, Haderslev, Bevtoft og Hammelev.

Tilbagemeldingerne fra skolerne har været overvældende positive.
Her er en anmeldelse fra Holmeagerskolen i Greve:

Super flot præstation til begge koncerter selvom de var forskellige i indhold. Meget professionel, dygtig, indlevende og rar. Man kunne mærke, at Thomas brænder for det og har det sjovt på scenen og det smitter af på eleverne. Fik vist os at der kan komme lyd og fede rytmer ud af stortset alt. Vi gik alle derfra med en rigtig god musikoplevelse, glade i låget og med flere nye ideer til den kommende undervisning.

Der var fin kontakt med både elever og lærere. Han brugte både rummet og eleverne på en rigtig god og spændende måde, så de hele tiden deltog aktivt i koncerten. Dejlig spontan og bruger det der sker her og nu, meget indlevende, sjov, underholdende og fantastisk dygtig.Alle elever til både første og anden koncert var meget optagede og deltagende i koncerterne. Der blev grinet, klappet, nikket, trommet, snakket, undret sig over mærkelige lyde og hvad man få ud af helt almindelige ting, lidt elektonik og den menneskelige stemme. Stort set alle var med inde i Sandbergs musikunivers.

Alt i alt en super fed oplevelse og en rigtig sød og professionel musiker. Mange kolleger har meldt tilbage at det var en fantastisk oplevelse, gav inspiration til bl.a. flere af musiklærerne, samt glade og trommende elever. I øvrigt rigtigt dejligt, at eleverne fik mulighed for at stille spørgsmål og fint at få snakket med eleverne om, at selv ting der ikke helt går efter planen kan bruges, når man improviserer og at man derfor bare skal springe ud i det.