App Jam Music Lab

App Jam Music Lab er en kreativ og legende koncert med musikeren, komponisten og programmøren Thomas Sandberg, hvor der musiceres via apps på iPhone og iPad.
Lyde og klange vil blive skabt både syntetisk men også via livesamplinger af publikum samt objekter i rummet. Thomas vil også bruge sin stemme samt sine egenskaber som slagtøjsspiller.

Koncerten kan, hvis muligheden er der, integreres med livegenereret grafik og video som bliver projekteret op på en medbragt mobilskærm, der også kan anvendes til at anskueliggøre hvilke apps, der anvendes og hvordan.

De Apps der anvendes i koncerten er allesammen tilgængelige og publikum kan således umiddelbart efter koncerten få adgang til at lave musik på samme måde. Thomas vil i løbet af koncerten fortælle og demonstrere hvordan de enkelte apps fungerer.

Koncerten rummer masser af gode muligheder for efterfølgende workshops for lærere og elever.

Koncertens pædagogiske sideeffekt er at vise hvordan kreativitet og fantasi kan stimuleres og udfoldes via anvendelsen af apps. Koncerten har et tværfagligt sigte til mange andre fag som f.eks. matematik og billedkunst.

Målgruppe:           Mellemtrin – Udskoling – Gymnasie
Varighed:             45 min.
Antal deltagere:    Max 150

Læs mere på koncertens egen hjemmeside: www.appjam.dk