feedback fra elever

Jeg synes det var virkelig godt. Jeg kan slet ikke fatte, at man kunne det. Og det der gør det godt er at han ikke har planlagt, hvad det var han skulle spille og at han bare har det lige i hovedet! Det var rigtig godt at der var teater med i det. Det gør det hele mere sjovt, synes jeg.
Lærke

Jeg oplevede en mand med mange evner indenfor musik. Han var rigtig god til at spille på ting og jeg tænkte, han er virkelig præcis på sine slag og jeg kunne ikke forstå, hvordan han kunne finde på det når det går så stærkt. Jeg ved at man kan på guitar men der går det ikke så stærkt som ved at slå på ting. Han kunne bare det hele. Jeg sad også og håbede på at tingene ikke falder ned, det gjorde de heller ikke, men det var tæt på.
Frederik, 5. B

Det var en underlig og spændende koncert. Jeg syntes at det lød rigtig godt og man kan sidde og forestille sig en masse. Man sidder bare og får lyst til at springe op og begynde at spille med. Det var nok noget af det mest rytmiske jeg har hørt nogensinde.
Anders

Hvad skal jeg skrive? Det ar været rigtig godt. Det var sjovt at han bare fandt på det. Hvad skal jeg skrive? Hvad skal jeg skrive? Det var nogle sjove ting han spillede på. Det var sjovt. Det lød godt. Hvad skal jeg skrive? Der hvor han lavede det med vandet kunne jeg godt lide. Jeg ved ikke hvad jeg skal skrive. Hvad skal jeg skrive?
Caroline Mørk Andersen

Jeg synes det var rigtig godt. Det var en meget god start altså hvor han løb rundt i gymnastiksalen og lavede en masse lyde på ribberne og vægge og alt muligt! Så var det også godt der hvor han sad på stolen og lavede lyde på sig selv og han gjorde en masse med hænderne og benene. Jeg synes også det var godt der hvor han lavede rytmer på alle de ting han havde med!
Nanna 5. B

Han var helt vild sjov og det var vildt fedt!
Det er også ligt sjovt og tænke på, at han ikke kan lave en koncert helt ligesom den her. Det var vildt cool/sejt der hvor han gik rundt i hallen og slog på alt, der kom en masse fede lyde ud af det, det havde jeg aldrig troet man kunne. Han må have en vildt fed fantasi.
Ida

Han var helt vildt sjov. Og han kunne spille hurtigt på alt. Han gik/løb overalt i gymnaen og spillede på alt. Han havde en masse ting med at spille på. Han spillede også på det der var i gymnaen. Han spillede på at fra dåser og alt…
Allan

Sjovt at han spiller på alt muligt især da han spillede på væggen. Da han legede kor med alle yde var mega godt. Da han spillede på en sjove tingest med nødder nedenunder. Det med at han fik lyden til at gentage sig var rigtig godt.
Martin

Skide skæg. Det er humor musik. Han var sjov og det var hans musik også. Han var god til det. De ting han gjorde var ikke kedelige med mega skæg. F.eks. der med grisen og det der vand han sprøjtede ud. Jeg synes det var meget sjovt og underholdende. Han kunne skabe nogen meget sjove lyde. Især når han slår på sig selv.
Tim

Jeg syntes det var fantastisk. Jeg forstår ikke hvordan man kan gøre sådan noget som han gjorde. Han var meget sjov og var god til at underholde børn og han kan så ale til at grine. For at få alle til at grine skal man være god. Jeg synes det var rigtig sjovt og fantastisk. Han var bare sjov og god.
Kamilla 5. b

Det var helt vildt sjovt både musikken (helt klart) men også hans ”teater”. Det var vildt han kunne gøre det han gjorde og bare holde styr på alle de redskaber han brugte.  Han var rigtig god og han kunne alt med hans ting. Han var super god til at finde på nye ting og så bare at spille på dem. Det var en god oplevelse.
Sophine

Han var sjov. Han var kreativ. Han var virkelig dygtig. Når der sker noget, der ikke skulle ske så lod han som om det var med i det. Han var ikke sådan en der bare var på scenen. Han løb rundt imellem folk. Slut.
Søren

Det var sjovt da han gjorde lyde uden stemme.
Leachim

Det var anderledes. Han var sjov. Det var noget underligt musik. Han var god til at lave musik med ting. Han kunne få kedelige ting til at virke sjove.
Petra 5. B

Jeg tænkte på hvor sjovt det lød når han spillede. Det lød og meget mærkeligt nogen gange. Og han kunne også slå helt vildt hurtigt og det var også godt at han kun snakkede lidt. Det var fedt! Og det var utroligt så meget han kunne spille.
Thea 5. B

Det var sjovt at høre alle de mærkelige lyde som han spillede på. Det var fedt så hurtigt som han kunne spille. Det var ikke helt det man tænkte. Det var sjovt hvordan han lavede lydene selv.
Signe 5. B

Jeg synes det var rigtig sjovt. Men det var også lidt mærkeligt engang imellem. Men det var en god oplevelse. Med det han sagde på et tidspunkt. Men det var godt lavet, når han ikke havde planlagt noget.
Kent 5. B

Det var mærkelig og flot på samme tid. Godt. Han er god til at synge. Utroligt at han kan spille på så få ting men det lyder godt.
Jacob 5. B

Trommer, losseplads, fisk, moderne, alt slags musik, køkken, hastighed, dybe og høje toner, møbler, ingen pause, en (sang). Gad vide hvad han laver?
Sebastian

Han var super god. Det er helt klart noget jeg vil fortælle om til mange og noget jeg aldrig vil glemme! Og jeg synes også at det var godt at han bare fandt på det – er en rigtig god evne at have. Ja, han bar også rigtig sjov der hvor han lavede forskellige stemmer. Han var helt fantastisk. Det var super sjovt.
Emma

***** ud af fem stjerner :o)
Det var fedt. Sejt at han ku’ spille så hurtigt :o)
Mig og Søren grinede 2talt. Også bare da han tog en tallerken. Det med hænderne var funny. Det var en fed oplevelse. Top Nice!
Anna Hansen