Feedback fra Skoler

Vi havde Thomas Sandberg ude og give koncert for vores 4. og 5. klasser, og det blev en forrygende koncert!
Med kolossal dygtighed, indlevelsesevne og kreativitet, formåede Thomas i dén grad at engagere og involvere børnene i koncerten. Det er tydeligt at Thomas, udover sit store musikalske talent og overskud, også trækker på en kæmpeerfaring som performer; han tager rummet på en engagerende og tillidsvækkende måde som gør, at publikum, hér børn, føler sig medinddraget i alt hvad der foregår, og selv tør tage del i koncerten. Endelig havde Thomas via sin koncert App-jam fanget børnenes interesse, fordi det er en verden og et univers de selv kan referere til, hér i disse digitale tider.
Vi skal absolut have Thomas Sandberg ud på et genbesøg hos nogle af vores øvrige klasser!
Jørgen Korsager Green, Souschef-afdelingsleder, Taastrup Realskole, januar 2020

“Det var en pragtfuld koncert. Thomas fangede eleverne og os voksne med det samme og har holdt os i ånde hele vejen igennem. Rigtig god kommunikation. Niveauet var fint fra 4-6. Klasse.
Tak for den gode koncert!! Det gjorde stort indtryk på børnene. Vi voksne var også vilde med det.
Eleverne var meget positive. Vi havde varmet de fleste op i forvejen. Vi spillede noget af Thomas’ musik som vi fandt på hans hjemmeside. 
Eleverne var meget optaget af Thomas’ måde at bruge rummets lyde på. Selv de meget ”livlige” var på!
Vi fik skærpet vores ører. Mange elever tror jeg har fået styrket deres bevidsthed overfor lyde og hvordan lyde kan bruges til at lave musik af. 
Vi kunne bestemt godt tænke os at være med til noget en anden gang. Det er noget som flere af os gerne vil tænke ind i undervisningen.
Der blev snakket rigtig meget om koncerten på lærerværelset dagen efter. Også blandt eleverne er koncerten blevet grundigt vendt. Det har sat spor.”
Vestermarkskolen, Odder

“Imponerende rytmer og musikalitet, morsomme/originale “instrumenter”.
Storsteiness Skole, Troms Fylke, Norge

“En svært dyktig artist som holdt elevene i ånde hele tiden med et variert og spennende program.”
Hagebyen Skole, Troms Fylke, Norge

“Meget fengende og flott forestilling. Passer for “barn” i alle aldre.”
Sandstrand Skole, Troms Fylke, Norge