skolekoncerter

Skolekoncerter

En skolekoncert med Thomas Sandberg er en fantasifuld og levende oplevelse der appellerer til alle aldre og klassetrin.
En skolekoncert kan uden problemer målrettes indskoling, mellemtrin eller udskoling – med mindre det er hele skolen, der skal have en fælles koncertoplevelse.
Alle Thomas’ skolekoncerter kan ligeledes tilpasses hvis skolen har et bestemt behov eller fokusområde i forbindelse med f.eks. et emneprojekt eller andet.
Thomas har ofte spillet til skolers fødselsdage, jubilæer eller andre festlige lejligheder. Thomas har desuden også meget stor erfaring med at spille på specialskoler.
Thomas indrager altid publikum i sine skolekoncerter og spiller gerne på elevernes medbragte instrumenter eller tingester fra klasseværelset. Faktisk er der ingen grænser for hvad Thomas kan spille på og få lyd ud af!
Klasserne kan også uploade lyde og videoer til Thomas, som han vil bruge i koncerten.
Thomas’ skolekoncerter er en inspirerende indføring i improvisation og kreativitet. Der er helt sikkert masser af inspiration at arbejde videre med i klassen bagefter.
Thomas’ skolekoncerter er også en demonstration af hvordan ipads, iphones og computere kan bruges til at lave musik med og hvis skolen er interesseret, kan der arrangeres en workshop for elever eller lærere.
Hvis I er interesserede i en skolekoncert med Thomas på jeres skole er i meget velkomne til at skrive og foreslå en dato. Det skal nok kunne lade sig gøre og prisen burde ikke vælte budgettet, da Thomas tager udgangspunkt i de gældende skolekoncert overenskomster mellem LMS og Dansk Musikerforbund i sit pristilbud. Der vil naturligvis være rabat, hvis koncerten skal gentages eller hvis flere skoler i kommunen slår sig sammen om et engagement.
Skriv helt uforpligtende til Thomas via kontaktsiden og aftal et møde eller en telefonsnak om en mulig skolekoncert på din skole!