biografi

Thomas Sandberg spiller omkring 150 skolekoncerter hvert år i hele verden og for alle aldersgrupper – og der har til dato været meget positiv feedback fra både pressen samt elever og lærere.

Thomas Sandberg er en af de mest alsidige musikalske kunstnere i Danmark.
At spille for børn er en vigtig og uundværlig del af Thomas’ virke. Han har efterhånden spillet over 3000 skolekoncerter og børneteaterforestillinger i mange sammenhænge – enten som solist eller som medvirkende i forestillinger på Bådteatret, Anemoneteatret, Uppercut Danseteater, Det Kongelige Teater, Danmarks Radio osv.
Thomas har turneret i mange lande med sine koncerter og var således 14 dage i Kina sidste år for at spille på skoler i Beijing, Guangzhou, Shantou og Xian. Derudover turnerer Thomas hvert år 8-10 uger i Norge for de Norske Rikskonserter samt i Sverige for forskellige Länsmusikorganisationer.
Thomas Sandberg er uddannet slagtøjssolist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvilket er den højeste uddannelse man kan tage som musiker. Derudover er han autodidakt som skuespiller og performer.
Han har modtaget et væld af priser og anerkendelser for sine værker og har altid boltret sig fordomsfrit i mange genrer for at finde nye og uudforskede steder på det kunstneriske landkort.
Thomas’ virkefelt er meget bredt og spænder fra koncerter til danse- og teaterforestillinger for børn og voksne i alle aldre.
Endelig står han meget ofte selv på scenen i en af hans mange soloforestillinger eller som skuespiller og agerende musiker i en teateropsætning.

Læs mere om Thomas på hans hjemmeside: www.thomassandberg.dk

 Ses vi på din skole?