Lap Top

Lap Top er en koncert hvor musikken bliver skabt foran publikums ører i selskab med interaktiv live-video og farvestrålende computergrafik.

Omdrejningspunktet er den prisbelønnede og anmelderroste slagtøjsspiller, komponist og skuespiller Thomas Sandberg samt en bærbar computer (Lap Top.
Denne computer afvikler unikt lyd- og  video software udviklet og programmeret specielt til koncerten af Thomas Sandberg selv.
Denne software gør at computeren bliver til et rigtigt instrument, der kan kontrolleres og spilles på ”live” under koncerten. Via denne software kan Thomas spille sammen med sig selv i mange lag og så at sige komponere ”i øjeblikket”. Musikken kan styres og kontrolleres ikke bare via tastaturet på computeren, men også via wii controllere, dance pads, iphones samt kontaktmikrofoner.
Live-Video og computergrafik integreres i koncerten, som en interaktiv medspiller, der ledsager og illustrerer musikken. Al lyd og video materiale skabes og optages live. Intet er præindspillet.

Idéen med Lap Top er at demonstrere  hvorledes computerteknologi kan være et spændende musikinstrument, der kan anvendes kreativt og ikke nødvendigvis være en statisk akkompagnatør eller medspiller.
Koncerten vil således have forgreninger til ikke bare musik men også til billedkunst samt fysik og  matematik.

Målgruppe:           Mellemtrin – Udskoling
Varighed:             45 min.
Antal deltagere:    Max 150